Τους κατηγορεί ως υπεύθυνους για μια «παράνομη, αντισυνταγματική λογοκρισία»
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα την υποβολή ομαδικής αγωγής εναντίον του Facebook, του Twitter, του Google και των αφεντικών αυτών των τεχνολογικών κολοσσών, κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για μια «παράνομη, αντισυνταγματική λογοκρισία».
«Σήμερα, μαζί με το Ινστιτούτο Πολιτικής Πρώτα η Αμερική», έναν οργανισμό που προωθεί τις πολιτικές ”Πρώτα η Αμερική” του Ντόναλντ Τραμπ, «καταθέτω, ως βασικός εκπρόσωπος, μια μείζονα ομαδική δικαστική ενέργεια εναντίον τεχνολογικών γιγάντων όπως το Facebook, το Google και το Twitter, καθώς και ενάντια στα αφεντικά τους, Μαρκ Ζάκεμπεργκ, Σούνταρ Πιτσάι και Τζακ Ντόρσεϊ», ανακοίνωσε ο δισεκατομμυριούχος στο γκολφ κλαμπ Μπεντμίνστερ στο Νιου Τζέρσεϊ.
Όπως διευκρίνισε κατέθεσε τις αγωγές στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Φλόριντα.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















