Αυτή είναι η ΦΩΤΟ από τη συνάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν που προκάλεσε σάλο στα social media

Αυτή είναι η ΦΩΤΟ από τη συνάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν που προκάλεσε σάλο στα social media

Ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρησης (στις 17:35 αντί για 17:05) η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερνογάν, ωστόσο ένα άλλο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνόδου του ΝΑΤΟ έχει προκαλέσει σάλο στα social media.

Τα βλέμματα όλων συγκεντρώνει η πολυαναμενόνη η πρώτη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν και του Τούρκου ομολόγου του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις Βρυξέλλες πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Την ώρα, που ο Ταγίπ Ερντογάν έχει αρχίσει ήδη να... εμφανίζεται διαλλακτικός και δήλωσε υπέρ του διαλόγου με την Ελλάδα, μια φωτογραφία έχει γίνει viral και αποτελεί θέμα συζήτησης στα social media.

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ - Ετοιμάζει... κυβίστηση ο Ερντογάν; Η δήλωση του για τα ελληνοτουρκικά

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία είναι από τη στιγμή που φθάνει ο Αμερικανός πρόεδρος στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής και ο Ερντογάν, που είναι καθισμένος σε μία πολυθρόνα, φαίνεται να τον χαιρετά με τη γροθιά, όπως είθισται στην εποχή του κορονοϊού.

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Μακρόν και Ερντογάν αφησαν στην άκρη τις διαφορές του και συναντήθηκαν

Η γωνία λήψης της φωτογραφίας επεφύλασσε εκπλήξεις, καθώς η κάμερα "έπιασε" τον Ερντογάν να σκύβει τη στιγμή που χαιρετάει τον Μπάιντεν με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να επιχειρεί να του φιλήσει το χέρι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ