Σάλος στην Τουρκία με μεγαλοστέλεχος του κόμματος Ερντογάν που πρότεινε τη δηλητηρίαση δημοσιογράφου

Σάλος στην Τουρκία με μεγαλοστέλεχος του κόμματος Ερντογάν που πρότεινε τη δηλητηρίαση δημοσιογράφου

To twitter τιμώρησε μεγαλοστέλεχος του AKP πρότεινε τη δηλητηρίαση δημοσιογράφου επειδή έκανε κριτική

 

Σε οποιαδήποτε «δυτική» δημοκρατία δεν θα υπήρχε περίπτωση ένας άνθρωπος που διατηρεί αυτό το σημαντικό «πόστο» να προχωρήσει σε ευθεία απειλή της ζωής ενός δημοσιογράφου και όμως όλα αυτά... είναι λεπτομέρειες για την Τουρκία και το κόμμα του Ερντογάν.

Ο Κεμαλετίν Αϊντίν αν και είναι πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του AKP -του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία- συμβούλευσε μέσω twitter τον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού να δηλητηριάσει με στριχνίνη δημοσιογράφο που του έκανε κριτική!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Ερκ Αραρέρ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Υπουργού Εσωτερικών (ένας από τους ισχυρούς «δελφίνους» της κυβέρνησης Ερντογάν) μαζί με τον Φατίχ Φαρούκ Οζέρ ο οποίος, μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων έβγαλε περίπου 2 δις δολάρια στην Τουρκία εξαπατώντας πελάτες. Στην ίδια φωτογραφία υπάρχει και ανηψιοί του Σοϊλού, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Αραρέρ κάνουν άσωτη ζωή στην Αγγλία.

Σε απάντηση του στο συγκεκριμένο tweet ο Αϊντίν δημοσίευσε σχέδιο για το πως γίνεται μία επιτυχημένη δηλητηρίαση με στριχνίνη. Φυσικά,το twitter κινήθηκε με ταχύτητα και κατέβασε το λογαριασμό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Κεμαλετίν Αϊντίν, είναι «ειδικός» επί του θέματος αφού είναι καθηγητής φαρμακολογίας και θεωρείται εξπέρ στη βιοτεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ