Γεωργιάδης: Τηλεδιάσκεψη με βιομήχανους τροφίμων - Ζητά περισσότερα επώνυμα προϊόντα για το «Καλάθι»

Γεωργιάδης: Τηλεδιάσκεψη με βιομήχανους τροφίμων - Ζητά περισσότερα επώνυμα προϊόντα για το «Καλάθι»

Τι συζήτησε στην τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Τρόπους ενίσχυσης του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», με περισσότερα επώνυμα προϊόντα συζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Στην τηλεδιάσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη, του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρη Αναγνωστόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΤ υπό τον πρόεδρό του, Γιάννη Γιώτη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» , με πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο ΣΕΒΤ και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του, με περισσότερα επώνυμα προϊόντα, με γνώμονα πάντοτε την προστασία των νοικοκυριών και κυρίως των πιο ευάλωτων στο σημερινό περιβάλλον του υψηλού πληθωρισμού.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι όπως η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη με τον ΣΕΒΤ στις 12 Οκτωβρίου 2022 έτσι και η σημερινή μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.

Η ανάρτηση για την τηλεδιάσκεψη στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter

Γεωργιάδης: «Σταθερές οι τιμές στο 85% των προϊόντων την 10η εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου»

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε πως για 10η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού» οι τιμές στο 85% των προϊόντων που συμμετέχουν παρέμειναν σταθερές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ