ΟΠΑΠ: Ανοικτά κανονικά από αύριο τα πρακτορεία για παιχνίδια και πληρωμές λογαριασμών

ΟΠΑΠ: Ανοικτά κανονικά από αύριο τα πρακτορεία για παιχνίδια και πληρωμές λογαριασμών

Από τις 09:00 μέχρι τις 22:30 θα παραμένουν από αύριο ανοικτά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο (Τρίτη 4/5) κανονικά σε όλη την Ελλάδα, από τις 9 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ, ενώ εκτός από τα παιχνίδια της εταιρείας, τα πρακτορεία θα διευκολύνουν το κοινό στην πληρωμή λογαριασμών.

Επιστροφή στην «κανονικότητα» και για ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ που θα μοιράσει αύριο 1,4 εκ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας

Από αύριο, επίσης, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ επιστρέφουν στο καθιερωμένο πρόγραμμά τους, δηλαδή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Η αυριανή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 1.400.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ενώ το διανεμόμενο ποσό στο ΠΡΟΤΟ ανέρχεται σε 290.000 ευρώ.

Την Τετάρτη (5/5/2021) η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου


Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, η 18η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 19:00, αντί για αύριο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει καθημερινά πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Στο αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο ημιτελικός του Champions League Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αρχίζουν ξανά τα play off της Super League με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια Άρης-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης.

Επιπλέον, στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να στοιχηματίζουν στις σημαντικότερες ξένες ιπποδρομίες. Παράλληλα, στις οθόνες των καταστημάτων είναι διαθέσιμα τα Virtual Sports, με πολλούς αγώνες κάθε μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ενώ συνεχίζονται και οι ζωντανές κληρώσεις ΚΙΝΟ και POWERSPIN. Στο ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών. Επίσης, μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ διατίθενται λαχνοί της Έκδοσης 250 του Εθνικού Λαχείου.

Πληρωμή λογαριασμών μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ

Στα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ, που λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα, μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή λογαριασμών, χωρίς ουρές και αναμονή. Μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, το κοινό μπορεί να κάνει συναλλαγές για περισσότερους από 230 φορείς και οργανισμούς. Όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και ανέπαφα με τη χρήση κάρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ