Ετοιμάζονται για τις χειμερινές εκπτώσεις οι καταναλωτές - Πότε ξεκινούν

Ετοιμάζονται για τις χειμερινές εκπτώσεις οι καταναλωτές - Πότε ξεκινούν

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το λιανεμπόριο για τις χειμερινές εκπτώσεις του Ιανουαρίου.

Οι καταναλωτές περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις ελπίζοντας ότι τα ποσοστά θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τους επιτρέψουν να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.

Οι χειμερινές εκπτώσεις αναμένεται να τονώσουν την αγορά αλλά και να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν προϊόντα που ενδεχομένως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν στην αρχική τιμή τους.

Τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να προετοιμάζουν προσφορές και βιτρίνες, καθώς αναμένουν μία σοβαρή «ανάσα» στον τζίρο τους.

Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι χειμερινές εκπτώσεις για την καινούργια χρονιά θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 28 ή την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα που προσέλκυσαν περισσότερους καταναλωτές κατά την εορταστική περίοδο είναι αυτά που δραστηριοποιούνται στην πώληση ειδών ένδυσης και υπόδησης, στην πώληση τροφίμων και ποτών, αλλά και τα καταστήματα μαζικής εστίασης, ακολουθούν τα βιβλιοπωλεία και εν συνεχεία τα καταστήματα παιχνιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ