Υπολογίστε αυτόματα τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Συμπληρώστε την κατανάλωση της ημερήσιας και της νυχτερινής κατανάλωσης, τη διάρκεια του λογαριασμού και το είδος της παροχής - Όλα τα υπόλοιπα υπολογίζονται αυτόματα

Το εργαλείο οικονομικής ενημέρωσης του fpress.gr υπολογίζει αυτόματα το συνολικό ποσό που καλείστε να πληρώσετε στη ΔΕΗ. Εκτός από το αντίτιμο που εισπράττει το πρώην μονοπώλιο, υπολογίζονται και οι λεγόμενες "ρυθμιζόμενες χρεώσεις" τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε. Επίσης, υπολογίζεται ο ΦΠΑ και οι λοιπές χρεώσεις όπως ο ειδικός φόρος κατανάλωσης. Το μόνο που... λείπει είναι τα δημοτικά τέλη, το ΤΑΠ και το τέλος υπέρ της ΕΡΤ. 

Με το εργαλείο γίνεται εύκολο να υπολογίσετε πριν είναι αργά τι πραγματικά σημαίνει η αύξηση της κατανάλωσης. Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε μια ηλεκτρική σόμπα που καταναλώνει 2000 Watt ανά ώρα, θα πρέπει να ξέρετε ότι για τέσσερις ώρες λειτουργίας την ημέρα, ο τετραμηνιαίος λογαριασμός θα φορτωθεί με 960 κιλοβατώρες επιπλέον. Αυτό στην πράξη μπορεί να σημαίνει πρόσθετη επιβάρυνση της τάξεως των 250 ευρώ. Πειραματιστείτε και θα κατανοήσετε πλήρως τον δαιδαλώδη τρόπο υπολογισμού του λογαριασμού της ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ