Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες που αγόρασαν το Samsung Galaxy Note7

Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες που αγόρασαν το Samsung Galaxy Note7
Ανακοίνωση για τους Έλληνες καταναλωτές που αγόρασαν το Galaxy Note7 εξέδωσε η Samsung Hellas και επισημαίνει ότι η ασφάλεια αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, μετά τα περιστατικά ανάφλεξης που ανάγκασαν την εταιρεία να διακόψει την παραγωγή του εν λόγω μοντέλου, καλεί τώρα επίσημα και τους Έλληνες ,με να διακόψουν την χρήση της συσκευής.

Επιπλέον η Samsung μέσω προγράμματος αντικατάστασης συσκευής ενημερώνει τους καταναλωτές για τις επιλογές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Samsung Hellas:

"Η ασφάλεια των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Σε συνέχεια των πρόσφατων αναφορών σε περιστατικά σχετικά με το Galaxy Note7, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές τόσο των αρχικών συσκευών όσο και των συσκευών αντικατάστασης Galaxy Note7. Συνεπώς, σταματήσαμε οριστικά την παραγωγή της συσκευής.Καλούμε όλους τους πελάτες που διαθέτουν ήδη Galaxy Note7, να διακόψουν τη χρήση της συσκευής, να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και να απενεργοποιήσουν τη συσκευή.

Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για τη δημιουργία ενός προγράμματος αντικατάστασης, σύμφωνα με το οποίο οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω:

1. Ανταλλαγή του Note7 με ένα Galaxy S7 edge.

2. Επιστροφή χρημάτων.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής μπορείτε να καλείτε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Samsung στα τηλέφωνα:από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691, και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).

Ζητάμε συγνώμη από όλους τους πελάτες μας Galaxy Note7, για το ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις που είχατε από τη Samsung.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα και λυπούμαστε για όποια αναστάτωση προκαλέσαμε.Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πελάτες της Samsung ότι το Galaxy Note7 είναι το μόνο μοντέλο που έχει επηρεαστεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ