Ηρθε ο Οικογενειακός Τραπεζικός Σύμβουλος

Ηρθε ο Οικογενειακός Τραπεζικός Σύμβουλος
Μπορεί να τρέχουν πολλές ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια των ιδιωτών, ωστόσο ποτέ μια γενική ρύθμιση δεν μπορεί να επιλύσει τα ειδικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας δανειολήπτης.


Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκε ο θεσμός του Οικογενειακού Τραπεζικού Συμβούλου, ο οποίος βρίσκεται σε κάθε κατάστημα συγκεκριμένης τράπεζας για να δίνει λύσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eurobank, για τo δίκτυο του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δημιουργήθηκε ο Οικογενειακός Τραπεζικός Σύμβουλος που : Σας ακούει, αφιερώνει χρόνο για να καταλάβει τις ανάγκες σας και αναζητά για εσάς και την οικογένειά σας τις καταλληλότερες προτάσεις που θα στηρίξουν τις δικές σας αποφάσεις. Επίσης σας προτείνει λύσεις και χειρίζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με την πληρωμή της κάρτας ή του δανείου σας.

Παράλληλα σας ενημερώνει για κάθε νέα υπηρεσία και προϊόν που σας ταιριάζει, σας προτείνει τρόπους να εξοικονομείτε χρήματα από τις καθημερινές αγορές και τις συναλλαγές σας, μέσα από διευρυμένες υπηρεσίες Επιβράβευσης , σας συμβουλεύει πώς να κερδίζετε χρόνο, αποφεύγοντας τις μικρές ταλαιπωρίες της καθημερινότητας στην Τράπεζα, με σύγχρονες και βραβευμένες τηλεφωνικές και διαδικτυακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και σας προσφέρουν ασφάλεια στις καθημερινές σας συναλλαγές, είτε μέσα από την Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης EuroPhone Banking, είτε χρησιμοποιώντας την ενιαία υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής e-Banking

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ