Ποια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας πουλά το φθηνότερο ρεύμα;

Βρείτε μόνοι σας την πιο συμφέρουσα προσφορά με βάση τα δικά σας δεδομένα κατανάλωσης

Ποια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας πουλά το φθηνότερο ρεύμα;

Δεν μπαίνουμε σε θέματα ανταγωνισμού και ο μόνος στόχος είναι η σωστή ενημέρωση

Στο ερώτημα "ποιο τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας με συμφέρει" απαντούν οι πίνακες με τα τιμολόγια όλων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Αναμφίβολα, το ερώτημα είναι δύσκολο καθώς πρέπει να ληφθούν υπόψη οι λεπτομέρειες της τιμολογιακής πολιτικής της κάθε εταιρείας αλλά και οι ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. Ωστόσο, γνωρίζοντας κάποιος την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ανά τετράμηνο αλλά και την ευχέρειά του να πληρώνει τον λογαριασμό εμπρόθεσμα, μπορεί να προσεγγίσει με ευκολία τη σωστή απάντηση.

Οι πίνακες που δημοσιεύει το fpress.gr δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για λόγους ενημέρωσης του κοινού. Δεν μπαίνουμε σε θέματα ανταγωνισμού και ο μόνος στόχος είναι η σωστή ενημέρωση. Άλλωστε, όποιος κάνει τους υπολογισμούς, θα διαπιστώσει ότι άλλη εταιρεία είναι φθηνότερη για κάποιον που είναι συνεπής στις πληρωμές του και άλλη για κάποιον που δεν είναι. Επίσης, άλλη εταιρεία είναι οικονομικότερη για κάποιον που κάνει μεγάλες καταναλώσεις και άλλη αποδεικνύεται ποιο οικονομική για κάποιον που με λιγότερες κιλοβατώρες ανά τετράμηνο.

Για την καλύτερη αποτύπωση της πραγματικότητας, το fpress.gr συνυπολογίζει μόνο τις "ανταγωνιστικές χρεώσεις" -δηλαδή το αντίτιμο που εισπράττουν οι εταιρείες με βάση την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν. Σε αυτό το crash test, το fpress.gr επέλεξε να συμπεριλάβει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη αγορά. Έχουν ενσωματωθεί τα "πακέτα" για κάθε εταιρεία. Στόχος είναι, η έρευνα να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Άλλωστε η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυναμική και οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις τιμές των εταιρειών θα πρέπει να αφαιρεθεί το ποσό της επιδότησης που ισχύει για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες, όπως θα δείτε και στον σχετικό πίνακα. Επίσης θα πρέπει να ενημερωθείτε και για το πάγιο που χρεώνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ