Ποια...ώρα να υποβάλλεις τη δήλωσή σου για να μην ταλαιπωρηθείς

Ποια...ώρα να υποβάλλεις τη δήλωσή σου για να μην ταλαιπωρηθείς
Θα θέλατε να ξέρετε ποια ώρα της ημέρας έχει περισσότερο…traffic το σύστημα Taxisώστε να μην υποστείτε τις συνέπειες από την αργή λειτουργία του συστήματος της εφορίας; Τώρα μπορείτε να το μάθετε

Πέρυσι, τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακλύστηκαν από παράπονα λογιστών και φορολογουμένων σχετικά με την αργή ανταπόκριση του συστήματος Taxis. Ειδικά με την εφαρμογή του Ε9 υπήρξε θύελλα αντιδράσεων. Το τι έχει κάνει το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για να βελτιώσει την ταχύτητα του συστήματος, δεν έχει γίνει γνωστό. Τουλάχιστον με μιαηλεκτρονική εφαρμογή που «ανέβηκε» εδώ και λίγες ώρες μπορούμε να μαθαίνουμε πότε έχει …κίνηση στο Taxis.

Μέσα από την εφαρμογή, πληροφορούμαστε ότι έχουν ήδη υποβληθεί 32585 δηλώσεις από τις 20 Μαρτίου μέχρι σήμερα. Φέτος, αναμένεται να σπάσει και το περυσινό ρεκόρ ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων που έφτασαν στα 5.534.797.

Ποιες είναι οι ώρες…αιχμής; Στην ιστοσελίδα του Taxis, θα βρείτε ένα γράφημα το οποίο δείχνει τον συνολικό αριθμό των υποβληθεισών δηλώσεων, των τελευταίων 7 ημερών, ανά ώρα της ημέρας. «Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την υποβολή σας σε ώρα που σας βολεύει και έχει χαμηλό φόρτο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Όπως προκύπτει από το γράφημα, καλό είναι να αποφεύγετε την υποβολή δήλωσης από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Δείτε και μόνη σας την εφαρμογή η οποία ανανεώνεται συνεχώς κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ