Ερχονται τα πρώτα εκκαθαριστικά του φόρου πολυτελούς διαβίωσης

Ερχονται τα πρώτα εκκαθαριστικά του φόρου πολυτελούς διαβίωσης
Η "λυπητερή" αναμένεται να καταφθάσει εντός των επόμενων ημερών σε όσους φορολογούμενους εμπίπτουν στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, διαθέτουν δηλαδή αυτοκίνητο και πισίνα.

Ηδη, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών έχει αποσταλεί η πρώτη παρτίδα των εκκαθαριστικών, ενώ όσοι φορολογούμενοι εμπίπτουν σε Φ.Π.Δ. μπορούν να τυπώσουν το εκκαθαριστικό τους σημείωμα από το δικτυακό τόπο www.gsis.gr από την επιλογή «Υπηρεσίες προς Πολίτες -> Φόρος Πολυτελείας».
Κατά την πρόσφατη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, οι φορολογούμενοι είχαν τη δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων των οχημάτων που αναγράφονταν. Καθώς αυτό δεν θα είναι δυνατό στην δήλωση του οικ. έτους 2014, καλούνται οι φορολογούμενοι να προχωρήσουν άμεσα σε διορθώσεις στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Υπενθυμίζεται ότι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης καταβάλλεται τελικώς σε μια δόση με έκπτωση 1,5%. Αν δεν πληρωθεί εγκαίρως, θα φορτωθείτε προσαυξήσεις.

Διαβάστε για να ξέρετε πόσα θα πληρώσετε... http://www.fpress.gr/oikonomia/forologia/item/12915-tis-pinakides-tis-katethesa-%E2%80%93-na-mpazoso-kai-tin-pisina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ