Αirbnb: Ψάχνει 5 άτομα για να δουλέψουν στις Μπαχάμες

Αirbnb: Ψάχνει 5 άτομα για να δουλέψουν στις Μπαχάμες

Όσοι κάνουν αιτήσεις θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να επιθυμούν να διαμείνουν για δύο μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020

Η Airbnb αναζητά πέντε άτομα για να πάνε για δύο μήνες στις Μπαχάμες, προκειμένου να ασχοληθούν με οικολογικά projects στην Καραϊβική.

Η αγγελία αναρτήθηκε στη σελίδα airbnb.com/sabbatical. Τα καθήκοντά τους θυμίζουν τις υποχρεώσεις ενός κλασικού εργαζόμενου. Τα πέντε άτομα που θα επιλεγούν, αφού συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, θα ταξιδέψουν και θα μείνουν δωρεάν στο μαγικό νησί της Καραϊβικής και θα βοηθήσουν σε οικολογικά έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Όσοι κάνουν αιτήσεις θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να επιθυμούν να διαμείνουν για δύο μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020.

Η Airbnb ξεκίνησε το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Bahamas National Trust, τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα στις Μπαχάμες. Με το σύνθημα «ταξίδι για καλό σκοπό» η Airbnb έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής, μετά τις καταστροφές που υπέστη από την επέλαση τιου τυφώνα Ντόριαν, πέρισυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ