Βρες δουλειά στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Βρες δουλειά στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων
Πτυχιούχους οικονομολόγους θα προσλάβει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων ετών.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθείστοΛουξεμβούργοκαι στηνΑθήνα, με την ειδικότητα του συμβούλου επενδύσεων.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου στα χρηματοοικονομικά, τα οικονομικά ή στις επιχειρήσεις και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στην τραπεζική συμβουλευτική. Παράλληλαθα πρέπει να χρησιμοποιούν άριστα την αγγλική και γαλλική γλώσσα και να διαθέτουν πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.

AdTech Ad

Επιπλέον, ο τραπεζικός οργανισμός εκτιμήσει θετικάτην πιθανή εμπειρία στη χρηματοπιστωτική ανάλυση, στον οικονομικό /επιχειρηματικό σχεδιασμό και στη διαχείριση κινδύνου.

Τόσο για τις θέσεις στην Αθήνα, όσο και για το Λουξεμβούργο, οι επιτυχόντες πρέπει να γνωρίζουν άριστα την ελληνική γλώσσα και να έχουν εμπειρία του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αιτήσεις υποβάλλονταιέως τις 7 Σεπτεμβρίουστην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://erecruitment.eib.org/psp/hr/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στηνεπίσημη ιστοσελίδατης Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ