Αυτοί είναι οι WIND Young Talents

Αυτοί είναι οι WIND Young Talents
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η WIND καλωσορίζει τους 10 ταλαντούχους νέους που ξεχώρισαν σε σύνολο περισσότερων από 1200 υποψήφιους του προγράμματος WIND Young Talents - Graduate Trainee Program.

Δέκα νέοι, ηλικίας 24 έως 28 ετών, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο και τα Χανιά, κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικών και ξένων καταξιωμένων πανεπιστημίων με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών και της Μηχανικής, αλλά και με πτυχία τουλάχιστον 2 ξένων γλωσσών στην πλειονότητά τους. Αυτοί είναι οι WIND Young Talents. Οι νέοι που με το ταλέντο τους, την προσωπικότητά τους και τη θέληση που έχουν να πετύχουν τους στόχους τους θα γίνουν τα αυριανά στελέχη της αγοράς.

Για τον Ιάκωβο Γρυλλάκη, τον Άγγελο Δρυλεράκη, την Μαρία Καράκη, τον Γιάννη Καλουπακλή, τον Γιάννη Καρυστινάκη, τον Δημοσθένη Πέττα, τον Μιχάλη Στουπάκη, τον Μιχάλη Στρατίδη, τον Γιώργο Φοβάκη και την Γεωργία Σέχου το ταξίδι τώρα ξεκινά.

Έχοντας πλέον ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της WIND, οι δέκα ταλαντούχοι νέοι έχουν την ευκαιρία, μέσα σε διάστημα 18 μηνών, να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, κα Ιωάννα Τσίτουρα, με αφορμή την πρώτη ημέρα των 10 νέων στην WIND δήλωσε:

«Eπενδύουμε στο πιο σημαντικό κεφάλαιο που διαθέτουμε, το ανθρώπινο δυναμικό μας. Η πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program προσθέτει αξία σε αυτή τη δέσμευση. Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας με την ευχή και την υπόσχεση αυτό να είναι το πρώτο από τα σημαντικά ταξίδια - ορόσημα - στην επαγγελματική τους καταξίωση. Μας γεμίζει χαρά και περηφάνια που πλέον ανήκουν στην ομάδα μας και θα μοιραστούν, αλλά και θα γίνουν συν-δημιουργοί της κουλτούρας μας.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα 20 ημερών, περισσότεροι από 13.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο microsite www.windyoungtalents.gr.

Ακολούθησε η αξιολόγηση 1218 αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας Workable για να συμμετέχουν στη συνέχεια περισσότεροι από 100 υποψήφιοι στο Κέντρο Αξιολόγησης σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων Linkage, ενώ έλαβαν μέρος σε μια σειρά συνεντεύξεων από καταξιωμένα στελέχη της εταιρείας για να γίνει η τελική επιλογή των 10 νέων.

Σημαντική είναι η παρουσία των Mentors (Καθοδηγητές) - ανώτερων στελεχών και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων στη WIND - οι οποίοι αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους 10 επιλεγέντες καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της WIND με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναπτύσσοντας το ταλέντο τους και δίνοντας αξία σε ό,τι προσδιορίζει την εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ