Σε νέες προσλήψεις προχωρά ο Όμιλος ΟΤΕ

Σε νέες προσλήψεις προχωρά ο Όμιλος ΟΤΕ
Σε νέες προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, σε πολλές περιοχές της χώρας σχεδιάζει να προχωρήσει ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέροντας στους νέους ανθρώπους την ευκαιρία απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ΟΤΕ ενδιαφέρεται να προσλάβει:

• Τεχνικούς Πεδίου, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε Ακαρνανία, Αρκαδία, Καβάλα, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Χανιά και Χίο

• B2B Account Managers, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης

• Τεχνικούς Υπηρεσιών & Υπηρεσιακών Συστημάτων, στο Νομό Αττικής

• Πωλητές καταστημάτων, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ και τις απαιτήσεις των θέσεων εδώ.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει στις κορυφαίες επιλογές των νέων που αναζητούν ευκαιρίες καριέρας, καθώς παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον, που εστιάζει στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων του, ενώ παράλληλα προσφέρει αμοιβές υψηλότερες από το επίπεδο της αγοράς και επιπλέον παροχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μαζί με τις προσλήψεις του 2013 και 2014, ο Όμιλος ΟΤΕ θα έχει προσλάβει πάνω από 2000 νέους και νέες μέσα σε 2,5 χρόνια.
Πρωτοποριακό πρόγραμμα υποδοχής

Ο Όμιλος ΟΤΕ υποδέχεται τους νέους εργαζομένους με ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!» Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου ΟΤΕ με επίκεντρο τον πελάτη. Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής.