Υπουργείο Εργασίας: Προκήρυξη για αποσπάσεις στην ΕΥΕ - ΕΚΤ

Υπουργείο Εργασίας: Προκήρυξη για αποσπάσεις στην ΕΥΕ - ΕΚΤ
Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να προχωρήσει στη συμπλήρωση στελέχωσης του προσωπικού της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ προτίθεται να προβεί στην απόσπαση ή μετακίνηση υπαλλήλων από το Δημόσιο Τομέα ή από Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται, ανά κατηγορία εκπαίδευσης, ως εξής:

* Επτά (7) θέσεις της κατηγορίας ΠΕ

* Μια (1) θέση της κατηγορίας ΤΕ

* Δυο (2) θέσεις της κατηγορίας ΔΕ

Επίσης γίνεται γνωστό ότι οι υποψήφιοι είναι επιθυμητό να διαθέτουν σχετική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ ή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης ή του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Αλιείας του Γ' ΚΠΣ.

Πληροφορίες για την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ, υποδείγματα Βιογραφικού Σημειώματος και Αίτησης καθώς και η παρούσα πρόσκληση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν να καταθέσουν τα προβλεπόμενα έντυπα εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτηση στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» από 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στο Πρωτόκολλο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ Κοραή 4, 105 64 Αθήνα, 4ος όροφος με την ένδειξη: "Για την στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΕΚΤ". Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται και με συστημένη επιστολή . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210 - 52 71 113 και 210 - 52 71 140 και ώρες 10.00-15.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ