Οι 7400 που πήραν για δώρο μια …δουλειά –Δες αν είσαι ένας από αυτούς

Οι 7400 που πήραν για δώρο μια …δουλειά –Δες αν είσαι ένας από αυτούς
Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για 7400 συνανθρώπους μας οι οποίες επί μήνες ολόκληρους ζούσαν τον εφιάλτη της ανεργίας. Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τον οριστικό κατάλογο με τα ονόματα όσων κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μια από τις θέσεις του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα. Δείτε αν είστε ένας από αυτούς. Έχετε κατά νου ότι μετά τις γιορτές θα πρέπει να κινητοποιηθείτε καθώς υπάρχουν προθεσμίες.  

Το πίνακα με τους επιτυγχόντες μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και στην ενότητα e-Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα. Εκεί θα βρείτε τον Οριστικό Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και τον Οριστικό Πίνακα Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Για τη δική σας διευκόλυνση, σας παραθέτουμε και το link για να δείτε το όνομά σας όσο το δυνατόν γρηγότερα. Κάντε κλικ εδώ

Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ