ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μιας σύγχρονης Ελλάδας

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μιας σύγχρονης Ελλάδας

Με βαθιά συγκίνηση, η οικογένεια του Ομίλου Ελλάκτωρ αποχαιρετά σήμερα τον ιδρυτή της, Γεώργιο Μπόμπολα, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του επιχειρηματία και εκδότη.

«Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μιας σύγχρονης Ελλάδας και πρωτοπόρος των μεγάλων έργων υποδομής της χώρας», συνεχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας.

«Αριστούχος της Ιωνιδείου και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα δραστηριοποιηθεί στις κατασκευές με όχημα την Άκτωρ τη δεκαετία του ’60 ενώ θα ιδρύσει το 1999 την Ελλάκτωρ.

Ο Γεώργιος Μπόμπολας υπήρξε σπουδαίος δημιουργός και πρωτοπόρος του κλάδου των υποδομών. Άνοιξε νέους δρόμους στον τομέα της κατασκευής με έργα πνοής που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων και άλλαξαν τους οδικούς χάρτες της χώρας μας. Για περισσότερα από 50 χρόνια ενέπνευσε ανθρώπους, ανέπτυξε τον κλάδο και παρέδωσε μία ανεκτίμητη κληρονομιά υποδομών που εκσυγχρόνισαν τη διασύνδεση της χώρας και συνέβαλαν στην ευρύτερη περιφερειακή ανάπτυξή της.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Γεώργιου Μπόμπολα και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ