Θεόνη ΑΕ: Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Θεόνη ΑΕ: Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Πρόσθετη κεφαλαιακή επάρκεια για την πραγματοποίηση της επένδυσης εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής, καθώς και την ένταξη αυτής στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο,

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Θεόνη ΑΕ, η οποία εγγυάται πρόσθετη κεφαλαιακή επάρκεια για την πραγματοποίηση της επένδυσης εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής, καθώς και την ένταξη αυτής στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες για την κατασκευή του logistics center στην περιοχή Ελληνόπυργος του δήμου Μουζακίου, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η εταιρεία, με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πρόκειται για δύο σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων «ΘΕΟΝΗ».

Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικός θα είναι και ο αντίκτυπος στην τοπική οικονομία και κοινωνία, σύμφωνα με την εταιρεία, με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ