Premia Properties: Πώς θα αξιοποιήσει το νέο ακίνητο που απέκτησε στην Ξάνθη

Premia Properties: Πώς θα αξιοποιήσει το νέο ακίνητο που απέκτησε στην Ξάνθη

Ανακοίνωσε την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση ενός αυτοτελούς ακινήτου.

Η PREMIA PROPERTIES ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση ενός αυτοτελούς ακινήτου του οποίου οι υπέρ του Ισογείου όροφοι θα λειτουργήσουν ως φοιτητική εστία, ενώ το ισόγειο του ακινήτου θα λειτουργήσει ως εμπορικό κατάστημα. Οι σχετικές εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2023.

Το ακίνητο, συνολικού εμβαδού 5.250 τ.μ., βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης, και θα περιλαμβάνει 105 επιπλωμένα διαμερίσματα επιφάνειας από 22 τ.μ. μέχρι 53 τ.μ., ισόγειο κατάστημα επιφάνειας 720 τ.μ., και υπόγειο χώρο στάθμευσης επιφανείας 1.050 τ.μ.

Τα σταθεροποιημένα συνολικά ετήσια μισθωτικά έσοδα από το οικιστικό τμήμα προβλέπεται να ανέλθουν σε €300 χιλ., με υπογεγραμμένη 20ετή μίσθωση με την εταιρεία Hamlet, η οποία ήδη διαχειρίζεται τρεις φοιτητικές εστίες ιδιοκτησίας της Premia Properties και συνολικής δυναμικότητας 153 δωματίων στην Αθήνα, την Πάτρα, και την Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και πρόσθετο μισθωτικό εισόδημα από την εκμετάλλευση του μη οικιστικού τμήματος του κτιρίου.

Με την ενεργοποίηση της ως άνω συμφωνίας, η PREMIA PROPERIES θα διαθέτει πλέον 316 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα συνεχίζοντας να επενδύει με συνέπεια σε ποιοτικά ακίνητα στον τομέα των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων με ισχυρούς εταιρικούς μισθωτές και μακροχρόνιες μισθώσεις.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που η PREMIA PROPERTIES προχώρησε στην δεύτερη συναλλαγή εντός του 2022 στον κλάδο των εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων. Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη και λειτουργία στην Ελλάδα φοιτητικών κατοικιών αντάξιων με αυτές που λειτουργούν με επιτυχία σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στέγασης στους φοιτητές της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ