Τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής διαγωνισμός start-up επιχειρήσεων

 Τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής διαγωνισμός start-up επιχειρήσεων

Ο μεγάλος διεθνής διαγωνισμός των start-up επιχειρήσεων, θα αναδείξει μέσα από 15 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Συνέδριο του WMF

Το WMF Worldwide Event Greece, ο καταξιωμένος θεσμός ανάδειξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, έρχεται ξανά στην Ελλάδα και «προσγειώνεται» και φέτος στη Θεσσαλονίκη, στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco.

Το WMF στην Θεσσαλονίκη (WMF Worldwide Event Greece) συνδιοργανώνουν το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο μεγάλος διεθνής διαγωνισμός των start-up επιχειρήσεων, θα αναδείξει μέσα από 15 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Συνέδριο του WMF! Festival στο Ρίμινι της Ιταλίας στις 15,16 και 17 Ιουνίου 2023, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό επιχειρηματικών παραγόντων, εκπροσώπων επενδυτικών εταιρειών και business angels.

Το WMF (Web Marketing Festival) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς ψηφιακής και κοινωνικής καινοτομίας και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η προηγούμενη διοργάνωση του WMF Worldwide Event Greece πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους κανονισμούς του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://greece.wemakefuture.it

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ