Διάκριση καινοτόμων startups στον διαγωνισμό «The Squeeze» του Orange Grove

Διάκριση καινοτόμων startups στον διαγωνισμό «The Squeeze» του Orange Grove

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος (Willem-Alexander) και η Βασίλισσα Μάξιμα (Máxima) της Ολλανδίας που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Καινοτόμες startups βραβεύτηκαν σήμερα στον 14ο διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας «The Squeeze» στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για την καθιερωμένη γιορτή καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, που αποτελεί πρωτοβουλία του Orange Grove και της ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος (Willem-Alexander) και η Βασίλισσα Μάξιμα (Máxima) της Ολλανδίας που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Εξι καινοτόμες startups αναμετρήθηκαν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο ΚΠΙΣΝ, παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε ένα πάνελ διακεκριμένων κριτών από την Ολλανδία και την Ελλάδα. Οι έξι καινοτόμες startups που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό «The Squeeze» ήταν:

Agro-U / Korina Chatzigeorgiou

Meterscope / George Efthymiou

Indust Systems / Mike Drakoulelis

Genomix4U | Stavroula Siamoglou

Struuct / Spyros Konstantis

Grandmama / Vicky Klimi

Την πρώτη θέση κέρδισε η online πλατφόρμα Grandmama και την δεύτερη θέση η startup Struuct.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός ξεχωρίζει για τις καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις που παρουσιάζονται αλλά και τις ευκαιρίες δικτύωσης για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς το κοινό συνθέτουν επενδυτές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, startuppers και μέλη του startup οικοσυστήματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ