Η PwC Ελλάδας ενισχύει τη διοικητική της ομάδα

Η PwC Ελλάδας ενισχύει τη διοικητική της ομάδα

Την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με δύο νέους Partners ανακοίνωσε η PwC Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Ρασιάς ηγείται της ομάδας διακυβέρνησης, διαχείρισης κινδύνων, κανονιστικής συμμόρφωσης και εσωτερικού ελέγχου (GRC& IA) της PwC Ελλάδας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση σημαντικών πελατών, κυρίως από τον χρηματοπιστωτικό και ενεργειακό κλάδο. Παράλληλα, είναι αναπληρωτής CRO του γραφείου με ευθύνη στα συστήματα διαχείρισης κινδύνων και ποιότητας καθώς και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα του δικτύου.

Ο Θανάσης Σπανός, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των επιχειρησιακών λειτουργιών, είναι επικεφαλής του customer and operations τμήματος της PwC Ελλάδας ενώ παράλληλα ηγείται και του ναυτιλιακού κλάδου των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας. Η εμπειρία του έγκειται σε διαχείριση μεγάλης κλίμακας μετασχηματισμών της εφοδιαστικής αλυσίδας και των προμηθειών, καθώς και στο σχεδιασμό νέων λειτουργικών μοντέλων σε εταιρείες κυρίως στους κλάδους της ενέργειας, της ναυτιλίας, της μεταποίησης, της λιανικής και της υγείας.

O Μάριος Ψάλτης, CEO της PwC Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη των στελεχών μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα και παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που βλέπουμε δύο σημαντικά μέλη της συμβουλευτικής μας ομάδας να εξελίσσονται και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων των πελατών μας αλλά και της ευρύτερης αγοράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ