ΘΕΣγάλα: Τίτλοι τέλους για τους αυτόματους πωλητές - Μόνο στα σούπερ μάρκετ τα προϊόντα (pic)

ΘΕΣγάλα: Τίτλοι τέλους για τους αυτόματους πωλητές - Μόνο στα σούπερ μάρκετ τα προϊόντα (pic)

Όπως έγινε γνωστό από την περασμένη Τρίτη (7/6/2022)  με μία λιτή ανακοίνωση.

Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα» κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στα γαλακτοκομικά προϊόντα στη Λάρισα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην Αθήνα.

Από το 2011 με ένα μοντέλο καθετοποίησης και με μία αμεσότητα στη διάθεση του προϊόντος δημιούργησε μία νέα τάση, που αγκαλιάστηκε από το καταναλωτικό κοινό.

Το 2013 ο Λαρισινός συνεταιρισμός, εισήγαγε την καινοτομία των αυτόματων πωλητών γάλακτος και θεωρήθηκε τότε το «συνεταιριστικό θαύμα»: ήταν συνεταιρισμός με επιχειρηματική δραστηριότητα, επενδύσεις και καινοτομία. Το φιλόδοξο σχέδιο κατάφερε να κερδίσει διθυραμβικά αφιερώματα όχι μόνο από ελληνικά αλλά ακόμη και από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας και στο χείλος της χρεοκοπίας, φαίνεται πως δεν μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν και έτσι, το φιλόδοξο project έληξε άδοξα.

Έτσι, από την περασμένη Τρίτη, 7 Ιουνίου, με μία λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα σημεία αυτόματης πώλησης φρέσκου γάλακτος και άλλων προϊόντων, ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας τους. Πλέον, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το γάλα «ΘΕΣγάλα» θα βρίσκεται μόνον στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ