ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4.5 εκατ. ευρώ αποφάσισε η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κάλυψη των οικονομικών ανοιγμάτων της και πλέον η επενδυτική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έχει φτάσει στα 164.024.000 ευρώ.

Τις εργασίες της σημερινής Γενικής Συνέλευσης παρακολουθήσαν μικρομέτοχοι για την ενημέρωση τους και την ενημέρωση αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ παρέστησαν ακόμα ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 15/6/2022, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι την πρωτοβουλία για την κάλυψή της. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αγγίζει τα 121 εκατ. ευρώ ενώ αναφορικά με την αναπροσαρμογή των όρων για το ομολογιακό δάνειο που πάρθηκε το 2015, ύψους 9 εκατ. ευρώ, η αποπληρωμή του παρατάθηκε μέχρι τις 28 Απριλίου του 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ