Σκιάθος: Με νέες πτήσεις της Wizz Air το νησί συνδέεται απευθείας με την Ιταλία

Σκιάθος: Με νέες πτήσεις της Wizz Air το νησί συνδέεται απευθείας με την Ιταλία

 Με τέσσερις μεγάλες ιταλικές πόλεις θα συνδέεται απευθείας φέτος η Σκιάθος με την καθιέρωση νέων πτήσεων της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας Wizz Air με σκοπό να αυξηθούν και τη φετινή σεζόν οι αφίξεις Ιταλών τουριστών στο φημισμένο νησί των Σποράδων.

Η Wizz Air, για πρώτη φορά, θα προσγειώσει αεροσκάφη της στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" με την καθιέρωση οκτώ πτήσεων την εβδομάδα που θα συνδέουν την Σκιάθο με το Leonardo da Vinci (Φιουμιτσίνο) της Ρώμης, το Malpensa του Μιλάνου, τη Νάπολι και το Μπάρι, ενώ οι πωλήσεις των εισιτηρίων αρχίζουν από τις 9 Απριλίου. Οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν για Σκιάθο με τέσσερα νέα δρομολόγια την εβδομάδα από Ρώμη (Fiumicino), Νάπολη, Μπάρι, Μιλάνο και οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκινούν από το Σάββατο 9 Απριλίου.

Οι πτήσεις της Wizz Air θα πραγματοποιούνται από:

Ρώμη, κάθε Πέμπτη και Κυριακή,

Νάπολι, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή,

Μπάρι, κάθε Πέμπτη και Κυριακή,

Μιλάνο, κάθε Τρίτη και Κυριακή

Πέρυσι τον Ιούνιο είχε πραγματοποιηθεί στην Σκιάθο το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης των Τουριστικών Πρακτόρων της Ιταλίας Fiavet, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για νέες απευθείας πτήσεις από Ιταλία προς Σκιάθο και έτσι για πρώτη φορά θα έχουν πτήσεις τέσσερις διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ