Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ η σαμπάνια Armand de Brignac

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ η σαμπάνια Armand de Brignac

H σαμπάνια Armand de Brignac παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, χρησιμοποιώντας μόνο τον πρώτο και πιο εκλεκτό χυμό τους (tête de cuvée).

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι στο χαρτοφυλάκιο της θα προστεθεί και η σαμπάνια Armand De Brignac. Η σαμπάνια Armand De Brignac από το 2021 ανήκει στον οίκο Moët Hennessy, με τον οποίο η ΑΜΒΥΞ διατηρεί συνεργασία για 105 χρόνια καθώς και στον διάσημο ράππερ JAY-Z, έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ιστορία της Armand de Brignac ξεκινάει το 1625 απο τον οικογενειακό οίκο Cattier. Ο Οίκος Armand de Brignac παράγει σαμπάνιες για να προσφέρουν απόλαυση τόσο στους λάτρεις της πολυτέλειας, όσο και στους επαγγελματίες κριτικούς και γευσιγνώστες.

H σαμπάνια Armand de Brignac παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, χρησιμοποιώντας μόνο τον πρώτο και πιο εκλεκτό χυμό τους (tête de cuvée). Αποτελείται από τη σύνθεση τριών σοδειών (Τrio Vintages) που συλλέγονται από τα πιο γνωστά και ποιοτικά αμπελοτόπια της περιοχής της Καμπανίας, χαρίζοντας της έτσι πλούσια αρώματα και πολυπλοκότητα. Χαρακτηριστικό της είναι ο μοναδικός σχεδιασμός της φιάλης, με το μοτίβο ‘Ace of Spades' να πρωταγωνιστεί σε αυτή - ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο εξουσίας, δύναμης και τύχης.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της σαμπάνιας Armand De Brignac, η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή των μαρκών Moët & Chandon, Dom Pérignon, Veuve Clicquot, Ruinart, Krug, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Eminente, Volcan, Ardbeg και Glenmorangie.

Ο Γιάννης Αρτινός, γενικός διευθυντής της 'Αμβυξ, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την εμβληματική αυτή ultra-premium σαμπάνια που αποτελεί και κορωνίδα για το χαρτοφυλάκιό της Moët-Hennessy. H Armand De Brignac έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα σαμπανιών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα μας να προσφέρουμε στους πελάτες και στους καταναλωτές μας την κατάλληλη σαμπάνια για κάθε περίσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ