Στ. Χατζηιωάννου: Δημιουργεί πλατφόρμα για σκάφη αναψυχής και μπαίνει σε μια αγορά 15,2 δισ. ευρώ

Στ. Χατζηιωάννου: Δημιουργεί πλατφόρμα για σκάφη αναψυχής και μπαίνει σε μια αγορά 15,2 δισ. ευρώ

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του easy family of brands, συμπεριλαμβανομένης και της easyjet, εγκαινιάζει το easyBoat.com, μία νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, που δίνει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Την νέα πλατφόρμα που δημιούργησε ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, διευθύνει ο Έλληνας επιχειρηματίας Αλέξανδρος Νάστος.

Με την τρέχουσα αξία της παγκόσμιας αγοράς ενοικίασης σκαφών αναψυχής να εκτιμάται στα 15,2 δισ. ευρώ (προβλέπεται να αυξηθεί στα 27 δισ. ευρώ έως το 2027 σύμφωνα με την ακόλουθη πηγή (https://www.alliedmarketresearch.com/yacht-charter-market), η τρέχουσα χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊό δημιουργεί μια νέα τουριστική τάση που ευνοεί την περιπέτεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο επιχειρηματίας Sir Στ. Χατζηιωάννου δημιούργησε το easyBoat, ένα καινοτόμο εργαλείο που βοηθά στην ανεύρεση και την ενοικίαση του κατάλληλου σκάφους για διακοπές, που προσφέρεται από διαφορετικούς ιδιοκτήτες ή διαχειριστές στο ίδιο λιμάνι επιβίβασης.

Ο ίδιος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Ως λάτρης των σκαφών αναψυχής από παιδί σας προτείνω να δοκιμάσετε τις διακοπές στη θάλασσα, με την ιδιωτικότητα και την ανεξαρτησία που προσφέρει το δικό σας ναυλωμένο σκάφος. Το easyBoat.com θα γίνει ένα πραγματικό one-stop shop για όλες τις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής έως τα 100 πόδια μήκος!».

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ