ΑΔΜΗΕ: Mε ομόφωνη απόφαση των μετοχών αναναεώθηκε η θητεία Μ. Μανουσάκη

 ΑΔΜΗΕ: Mε ομόφωνη απόφαση των μετοχών αναναεώθηκε η θητεία Μ. Μανουσάκη

Κατά τη Γενική Συνέλευση, οι Μέτοχοι επιβεβαίωσαν εκ νέου την πρόθεσή τους να εδραιώσουν τη συνεργασία τους σε ακόμη πιο στέρεες βάσεις στο μέλλον, με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ΑΔΜΗΕ

 

Η τριετής ανανέωση της θητείας του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μάνου Μανουσάκη αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).
Με την απόφαση αυτή, το σύνολο των Μετόχων του Διαχειριστή αναγνωρίζει έμπρακτα την ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία της παρούσας Διοίκησης η οποία, με επικεφαλής τον κ. Μάνο Μανουσάκη, έφερε εις πέρας έργα στρατηγικής σημασίας και υψηλών απαιτήσεων, ανταποκρινόμενη με αποτελεσματικότητα στις αυξημένες προκλήσεις των τελευταίων ετών.
Κατά τη Γενική Συνέλευση, οι Μέτοχοι επιβεβαίωσαν εκ νέου την πρόθεσή τους να εδραιώσουν τη συνεργασία τους σε ακόμη πιο στέρεες βάσεις στο μέλλον, με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ΑΔΜΗΕ.
Η Διοίκηση του Διαχειριστή, με την πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξη των Μετόχων, γυρίζει σελίδα και συνεχίζει απερίσπαστη την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού της προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ