Folli Follie: Βγαίνουν από τη φυλακή Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Folli Follie: Βγαίνουν από τη φυλακή Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Έληξε το 18μηνο της προφυλάκισης των δύο βασικών κατηγορούμενων της υπόθεσης.

Την αντικατάσταση της προφυλάκισης του Δημήτρη Κουτσολιούτσου και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Folli Follie.

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες ημέρες πριν από την συμπλήρωση του 18μηνου της προσωρινής κράτησης των δύο κατηγορουμένων, του ιδρυτή της εταιρείας Folli Follie και του γιου του, βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου με τους παραποιημένους ισολογισμούς και την χειραγώγηση μετοχής, στις 8 Μαρτίου και ενόψει του γεγονότος ότι μέχρι τότε δεν θα έχει ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία καθώς το δικαστήριο αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

Το δικαστήριο, όπως και αναμενόταν, αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης των δύο «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσίας τους στην υπό εξέλιξη δίκη.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλλει τους εξής όρους : απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση απομάκρυνσης από τον νομό Αττικής και εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.

Η απόφαση του δικαστηρίου, αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα με την υπό εξέλιξη δίκη να αναμένεται πολύμηνη λόγου του μεγάλου αριθμού μαρτύρων στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ