ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο στο Borovets Euphoria Club

 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο στο Borovets Euphoria Club

Το συγκρότημα αποτελείται από ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών, με δύο εστιατόρια, μπαρ, spa, συνεδριακούς χώρους και χώρους αναψυχής, καθώς και πολυτελείς κατοικίες

Με τα εγκαίνια του Grand Glass Hall, του συνεδριακού κέντρου στο τουριστικό συγκρότημα κατοικιών Borovets Euphoria Club, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της επένδυσης του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πλησίον του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Το Grand Glass Hall είναι ένα υπερσύγχρονο κτήριο, έκτασης 2.200 τ.μ., με κεντρική συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 280 ατόμων, εστιατόριο 210 θέσεων, γυμναστήριο και πισίνα, το οποίο ολοκληρώνει ουσιαστικά τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το συγκρότημα Borovets Euphoria Club. Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα αποτελείται από ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών, με δύο εστιατόρια, μπαρ, spa, συνεδριακούς χώρους και χώρους αναψυχής, καθώς και πολυτελείς κατοικίες.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Vladimir Georgiev Δημάρχου του Σάμακοφ, του κ. Μάρκου Τριπολιτάκη Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουλγαρία, του κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη, μέλος ΔΣ της ΤΕΡΝΑ και Διευθυντή έργων της εταιρείας στη Βουλγαρία και της κας. Κλεονίκης Γεωργιάδου, Εκτελεστικής Διευθύντριας της Icon Borovets, διαχειρίστριας εταιρείας του τουριστικού συγκροτήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει μία δυναμική και επιτυχημένη παρουσία στη Βουλγαρία για περισσότερα από 15 χρόνια, στους τομείς του Real Estate, των κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ