Συνεργασία Mobile Technology με την Advantech στην αγορά πληροφορικής

Συνεργασία Mobile Technology με την Advantech στην αγορά πληροφορικής

Με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, όπως ανακοινώθηκε, δημιουργούνται ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού για τα logistics και τη λιανική, τα οποία θα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Την νέα συνεργασία της στην αγορά πληροφορικής με την Advantech, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιστοποιήσει τις λύσεις που προωθεί στην εφοδιαστική αλυσίδα και στη λιανική, ανακοίνωσε η Mobile Technology

Με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, όπως ανακοινώθηκε, δημιουργούνται ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού για τα logistics και τη λιανική, τα οποία θα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, μεγιστοποιείται η απόδοση των επιμέρους προϊόντων, καθώς και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, έχει προβλεφθεί ώστε η δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης των δημοφιλέστερων προϊοντικών πακέτων να παρέχεται από τα γραφεία της Mobile Technology στην Αθήνα, καθώς η εταιρεία ήδη λειτουργεί ως πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο του εξοπλισμού που διαθέτει στους πελάτες της.

Τόσο η Mobile Technology, όσο και η ADVANTECH είναι εταιρείες πληροφορικής με πολυετή παρουσία στην εγχώρια αγορά και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία, καθώς έχουν συμβάλλει με τις λύσεις τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλου εύρους επιχειρησιακών διαδικασιών, δίνοντας έμφαση σε διαφορετικούς κλάδους η καθεμία.

Η Mobile Technology από το 2003 σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε Συστήματα Συλλογής Δεδομένων και Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους και παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τα γραφεία της στην Ελλάδα. Επενδύει στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στoν μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το RFID, τα συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών, οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού και η ρομποτική, με τα ανθρωποειδή ρομπότ Pepper και ΝΑΟ (SoftBank Robotics).

Η Advantech ιδρύθηκε το 1983 και είναι πάροχος αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων. Παρέχει ολοκληρωμένη ενοποίηση συστημάτων, εξοπλισμό, λογισμικό, υπηρεσίες που σχεδιάζονται βάσει των αναγκών των πελατών της, προϊόντα αυτοματισμού και υποστήριξη logistics παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ