Η FDL Group εξαγόρασε το 20% της Γεν. Μεταφορές – Αθηναϊκή

Η FDL Group εξαγόρασε το 20% της Γεν. Μεταφορές – Αθηναϊκή

Στόχος η αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής  για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και η ισχυρή παρουσία της στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης

Στην απόκτηση του 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας "Γενικές Μεταφορές - Αθηναϊκή Ανώνυμος Εταιρεία" προχώρησε η FDL Group, έναντι 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, με αυτή την κίνηση, η FDL Group στοχεύει, τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής - που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο - για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η FDL εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη. Με το σύστημα SORTING, η Αθηναϊκή κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, ταχύτερα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ