ΣΕΒ: Στις 29 Ιουνίου, η εξ' αποστάσεως ετήσια γενική συνέλευση - Ποιοι θα μιλήσουν

ΣΕΒ: Στις 29 Ιουνίου, η εξ' αποστάσεως ετήσια γενική συνέλευση - Ποιοι θα μιλήσουν

«Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον», το βασικό μήνυμα της ανοιχτής εκδήλωσης της συνέλευσης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξ' αποστάσεως η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, με βασικό μήνυμα: «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον».

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Την ανοικτή εκδήλωση της συνέλευσης θα χαιρετήσει (με βιντεοσκοπημένο μήνυμα) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και συζήτηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του CEO της Pfizer κ. Albert Bourla (θα συμμετάσχει σε απευθείας σύνδεση) και του Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα απευθυνθούν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιος Βιδάλης, ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Χατζόπουλος, οι οποίοι θα κάνουν τον απολογισμό των δράσεων του Συνδέσμου, ενώ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαλεξόπουλος θα ενημερώσει τα Μέλη για τις βασικές κατευθύνσεις και το πρόγραμμα δράσης του Συνδέσμου για την επόμενη χρονική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ