Νέα καμπάνια της Αμστελ

Νέα καμπάνια της Αμστελ

Υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου» του Διονύση Σαββόπουλου και την επιβλητική φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου...

Στον αέρα με νέα εμβληματική καμπάνια βρίσκεται η ΑΜΣΤΕΛ, παρακινώντας μας να ελευθερώσουμε όλη την φλόγα που κρύβουμε μέσα μας. Μας ωθεί να σηκωθούμε και να εκφραστούμε, να τραγουδήσουμε και να αναδείξουμε το ξεχείλισμα της ψυχής μας με κάθε τρόπο!

Σε έναν κόσμο που τον τελευταίο καιρό περισσότερο από ποτέ ζούμε μηχανικά και συγκρατημένα, υπάρχουν πράγματα που ξυπνάνε το μέσα μας, μας αγγίζουν στην ψυχή και μας υποκινούν να απολαύσουμε ξανά, να δημιουργήσουμε, να αγαπήσουμε, να διασκεδάσουμε….να ξεχειλίσουμε και να χαρούμε!

Υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου» του Διονύση Σαββόπουλου και την επιβλητική φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου, παρακολουθούμε νέους ανθρώπους να ενώνουν τις φωνές τους με την ερμηνεύτρια, δημιουργώντας ένα μοναδικό κολλάζ διαχρονικών αναμνήσεων και σημερινών εικόνων, αποτυπωμένα στο γυαλί με έναν «Αμστελικό» τρόπο.

Η ταινία ενσαρκώνοντας απόλυτα το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας, εστιάζει στη νέα γενιά, σε ανθρώπους με λάμψη στο βλέμμα, με προσωπικότητα, με ζωντάνια και δίψα για την ίδια την ζωή. Οι ήρωες αυτοί είναι η ψυχή της καμπάνιας, αποτυπώνοντας ένα δυναμικό εικαστικό αποτέλεσμα, που μεταδίδει ενέργεια, φλόγα και ψυχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ