Απόκτηση ακινήτου από την Trastor

Απόκτηση ακινήτου από την Trastor

Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 6.900.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε εν μέρη από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Την παρουσία της στον κλάδο των Logistics ενισχύει η Trastor με την απόκτηση επαγγελματικής αποθήκης στον Ασπρόπυργο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση μιας νεόδμητης υπερσύγχρονης εμπορικής αποθήκης στην περιοχή «Δύο Πεύκα» στον Ασπρόπυργο. Η αποθήκη είναι συνολικής επιφάνειας 11.634 τμ και είναι πλήρως μισθωμένη.

Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 6.900.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε εν μέρη από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020 και από ταμειακά διαθέσιμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας, Τάσος Καζίνος, δήλωσε: «Η εταιρεία συνεχίζει αμείωτα την αύξηση του μεγέθους της, ενισχύοντας την έκθεση του χαρτοφυλακίου της στον κλάδο των Logistics που παρουσιάζει, στο περιβάλλον της πανδημίας, ενδυνάμωση των θεμελιωδών του, καθώς και σε μισθωτές ηγέτες του κλάδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ