Η LG Electronics αναβαθμίζει τις λύσεις θέρμανσης προσφέροντας αντιβακτηριακή προστασία

Η LG Electronics αναβαθμίζει τις λύσεις θέρμανσης προσφέροντας αντιβακτηριακή προστασία

Αναβάθμιση της καθημερινότητας των καταναλωτών με καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους

Σύμφωνα με μελέτες η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας, ενώ η τρέχουσα παγκόσμια πανδημία εστιάζει, επίσης, στις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τον ανεπαρκή αερισμό. Σε περιοχές με υψηλότερη συγκέντρωση ρύπανσης, τα ευρήματα της έρευνας έδειξαν ότι η χαμηλή ποιότητα αέρα μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστικών προβλημάτων και των καρδιαγγειακών βλαβών.

Το 2009, εκτιμάται ότι το 83% του πληθυσμού που ζει σε πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει εκτεθεί σε επίπεδα ρύπανσης που υπερβαίνουν τις οδηγίες της Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Για αυτό, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) εισήγαγε πρόσφατα μια νέα αντιβακτηριακή τεχνολογία, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν καθαρό αέρα στο σπίτι. Τα οικιακά κλιματιστικά LG DUAL COOL Deluxe και ARTCOOL Mirror είναι πλέον εξοπλισμένα με τη νέα τεχνολογία UV LED «UV nano». Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ότι ο αέρας που διαχέεται είναι καθαρός, ενώ διατηρεί τον ανεμιστήρα απαλλαγμένο από βακτήρια κατά 99,99% μέσω υπεριώδη φωτισμού.

Οι ακτίνες UV που εκπέμπουν LED ακτινοβολία είναι τοποθετημένες κάτω από τον ανεμιστήρα και καταστρέφουν άμεσα το DNA των μικροοργανισμών, καθιστώντας έτσι αδύνατο τον πολλαπλασιασμό τους. Μετά την πανδημία COVID, η LG δεσμεύεται για την ανάπτυξη χαρακτηριστικών υγειονομικής περίθαλψης στις λύσεις οικιακού κλιματισμού ενσωματώνοντας την τεχνολογία UV nano.

Χάρη στη διαδικασία καθαρισμού αέρα πλήρους κλίμακας που προσφέρουν τα κλιματιστικά LG DUALCOOL, ο αέρας καθαρίζεται αποτελεσματικά, ενώ διατηρείται μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο.

1. Αυτόματη ανίχνευση PM1.0: Ο αισθητήρας ανιχνεύει αυτόματα την ποιότητα του αέρα και τα σωματίδια σκόνης σε μέγεθος έως και PM1.0

2. Διαχύτης Ιόντων: Ο ιονιστής διαχέει 5 εκατομμύρια ανιόντα τα οποία εξουδετερώνουν τα νανοσωματίδια στον αέρα

3. Filtration System: Το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια που βρίσκονται στον αέρα

Τέλος, μέσω της οθόνης Indoor Air Quality (IAQ), προβάλλονται οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο μέσω εικονιδίων, που αλλάζουν χρώμα για να αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του περιβάλλοντος.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ