Όμιλος FF Group: Δύο νέα καταστήματα Collective

Όμιλος FF Group: Δύο νέα καταστήματα Collective

Τα νέα καταστήματα από τον Όμιλο FF Group ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική παρουσία των concept store Collective στην ελληνική αγορά

Το δίκτυο των fashion, multi-brand store Collective επεκτείνεται με δύο νέα καταστήματα στο κέντρο του Χαλανδρίου και της Καλλιθέας, απαριθμώντας πλέον 28 σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Τα νέα καταστήματα του multi-brand concept store του Ομίλου FF Group άνοιξαν τις πόρτες τους σε δύο από τις πιο δημοφιλείς και vibrant αγορές της Αθήνας.

Στο κέντρο της Καλλιθέας, στην Λεωφόρο Θησέως 135-137, ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής υποδέχεται εσάς που αναζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία shopping και επιλογές από τα κορυφαία fashion brand. Στα 334 τ.μ. του νέου Collective, με τον μίνιμαλ και urban σχεδιασμό, θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Franklin & Marshall, Wolm, Superdry, American Vintage, UGG, Molly Bracken, Beverly Hills Polo Club, ADIDAS Originals κ.α. είναι μερικά από τα brand, που θα σας συναρπάσουν και θα σας εμπνεύσουν για να πετύχετε τους πιο stylish mix-and-match συνδυασμούς!

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και αγαπημένες αγορές, στην καρδιά του Χαλανδρίου, το νέο Collective στον αριθμό 4 της Λεωφόρου Πεντέλης, προσελκύει όλους τους λάτρεις της μόδας των Βορείων Προαστίων! Σε έναν μοντέρνο χώρο, έκτασης 300 τ.μ., μπορείτε να ανακαλύψετε ξεχωριστές fashion συλλογές σε είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ σύμφωνα με τις πιο ενημερωμένες τάσεις της μόδας, αναδεικνύοντας το προσωπικό σας στυλ! American Vintage, Superdry, Franklin & Marshal, UGG, ADIDAS Originals και Molly Bracken είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα brand που θα βρείτε στο νέο Collective.

Τα νέα καταστήματα από τον Όμιλο FF Group ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική παρουσία των concept store Collective στην ελληνική αγορά, καθώς η συγκεκριμένη επέκταση του δικτύου σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο αποτελεί στρατηγική επένδυση του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ