Ξενία Κομοτηνής: Στις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για τον ανοιχτό διαγωνισμό

 Ξενία Κομοτηνής: Στις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για τον ανοιχτό διαγωνισμό

Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής είναι η Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής, που διενεργείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής είναι η Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00, ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, Βουλής 7 (Σύνταγμα), Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος).

Η τιμή εκκίνησης του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ με διάρκεια εκμίσθωσης τα 30 έτη και δυνατότητα παράτασης για 20 έτη.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αξιοποίηση και αναβάθμιση του εν λόγω ακινήτου.

Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιηθείσα δόμηση.

Σημειώνεται ότι το Ξενία Κομοτηνής βρίσκεται στην οδό Σισμανόγλου 43, στο κέντρο της πόλης, περί τα 600 μ. από την κεντρική πλατεία (πλατεία Ειρήνης) και περί τα 2.800 μ. από την πιο κοντινή έξοδο της Εγνατίας Οδού. Το ακίνητο αποτελείται από έκταση εμβαδού 18.205 τμ (18.225 τμ σύμφωνα με την κτηματολογική εγγραφή), συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων συνολικής δόμησης 2.134,44 τμ. Αξίζει να επισημανθεί ότι το ακίνητο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης, βάσει των ισχυόντων πολεοδομικών παραμέτρων.

Στο παρελθόν λειτουργούσε ως ξενοδοχείο 3*, δυναμικότητας 26 δωματίων/46 κλινών. Το κτίσμα αποτελείται από δύο πτέρυγες. Η αριστερή περιλαμβάνει υπερυψωμένο ισόγειο και έναν όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια. H δεξιά διαμορφώνεται σε υπερυψωμένο ισόγειο όπου περιλαμβάνονται χώροι υποδοχής, εστιατόριο, καθιστικό-bar και βοηθητικοί χώροι (WC, μαγειρεία, κά). Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει παρεκκλήσι, πισίνα κύρια και παιδική, σιντριβάνι, παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δουν τις σχετικές πληροφορίες αναλυτικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΤΑΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ