Συνεργασία COUCHBASE Inc - UPCOM σε Ελλάδα - Κύπρο

Συνεργασία COUCHBASE Inc - UPCOM σε Ελλάδα - Κύπρο

Η COUCHBASE αποτελεί μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στον τομέα των μη σχεσιακών βάσεων δεδομένων με εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο

Η εταιρεία πληροφορικής UPCOM ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την εταιρεία COUCHBASE Inc. με στόχο την προώθηση και την υποστήριξη στην Ελλάδα και Κύπρο της μη σχεσιακής βάσης δεδομένων (NoSQL) που η COUCHBASE έχει αναπτύξει.

Η COUCHBASE αποτελεί μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στον τομέα των μη σχεσιακών βάσεων δεδομένων με εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Με έδρα την Καλιφόρνια, έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για την καινοτόμα τεχνολογία της.

Στο πελατολόγιο της COUCHBASE περιλαμβάνονται ενδεικτικά εταιρείες όπως BP, CENTRICA, PG&E, PROXIMUS, ORANGE, PVH, TOMMY HILFIGER, TESCO, EBAY, LINKEDIN, CARREFOUR και REVOLUT καλύπτοντας κλάδους εφαρμογής όπως τηλεπικοινωνίες, ΜΜΕ, υγεία, χρηματοπιστωτικό, τουρισμό, λιανική, «έξυπνων ενεργειακών δικτύων», κλπ

Όπως δήλωσε ο CEO της UPCOM Κ. Φλωκος, «Η απόφαση της COUCHBASE να επιλέξει σαν συνεργάτη UPCOM για την ελληνική και κυπριακή αγορά καθώς και να εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την δυναμική της UPCOM και την ποιότητα των υπηρεσιών μας».

Από την πλευρά του ο Xavier Chabannes, Alliance & ISV Director Southern Europe της COUCHBASE, δήλωσε, «Βλέπουμε σημαντική ζήτηση σε όλο τον κόσμο για τη βάση δεδομένων μας NoSQL αυτή τη στιγμή και είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με την Upcom για την υποστήριξη της ελληνικής και της κυπριακής αγοράς. Οι μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών και μέσων χρησιμοποιούν τη NoSQL της Couchbase και προσβλέπω στη χρήση της και εδώ στη περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ