Tέσσερα νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα των πολυκαταστημάτων attica

Tέσσερα νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα των πολυκαταστημάτων attica

Tα νέα στελέχη, σε συνεργασία με την υφιστάμενη διοίκηση, θα συμβάλλουν στην διατήρηση της ηγετικής θέσης και αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας.

Με τέσσερα νέα στελέχη που διαθέτουν μακρά και σημαντική εμπειρία στον κλάδο του λιανεμπορίου και των επιχειρήσεων, ενισχύεται η διοικητική ομάδα των πολυκαταστημάτων attica. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα στελέχη, σε συνεργασία με την υφιστάμενη διοίκηση, θα συμβάλλουν στην διατήρηση της ηγετικής θέσης και αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας.

Ο Δημοσθένης Μπούμης αναλαμβάνει το ρόλο του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου. Αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των attica από το 2012 με την εταιρεία Cosmobrands, joint venture με τα πολυκαταστήματα attica, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των καλλυντικών σε επίπεδο χονδρικής, λιανικής και e-commerce. Η πολυετής εμπειρία του σε κομβικές διοικητικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών οργανισμών, (L'OREAL, Diners Club, Citibank) έρχεται να προσδώσει στην εταιρεία τεχνογνωσία, νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές.

Η Φοίβη Παναγιωτοπούλου αναλαμβάνει το ρόλο της διευθύντριας Marketing & E-commerce, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα και την εξωστρέφεια της εταιρίας. Με 6 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Cosmobrands, εταιρία του Oμίλου attica, είχε την αποκλειστική ευθύνη για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και το λανσάρισμα του επιτυχημένου e-shop atticabeauty.gr καθώς και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας των μαρκών καλλυντικών εισαγωγής της εταιρίας (Acqua di Parma, Laura Mercier, Diptyque, Byredo, Hei Poa κ.λπ.). Πριν από την Cosmobrands, εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων (Όμιλος Σαράντης, L'OREAL) αλλά και στον κλάδο της επικοινωνίας (Valuecom).

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των τεχνολογικών και ψηφιακών υποδομών των πολυκαταστημάτων attica, ο Άλκης Οικονόμου, ως επικεφαλής της ομάδας ΙΤ έχει αναλάβει να οδηγήσει την εταιρεία στην επόμενη μέρα. Με εμπειρία ήδη 5 ετών στα attica, αλλά και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση, λόγω των διοικητικών του θέσεων σε πολυεθνικές εταιρίες (DHL, Vodafone Group) σε Ελλάδα, Αγγλία και Ουγγαρία, οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου.

Τέλος, η Βαρβάρα Βερνίκου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, αναλαμβάνει ως Σύμβουλος Διοίκησης. Έχει υπάρξει μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΝΟΤΟΣ COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΒ, του ΕΛΙΑΜΕΠ και της BUREAU VERITAS στην Γαλλία. Επίσης, συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού καθώς και της ΔΙΑΝΕΟΣΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ