Σειρά νέων προϊόντων και εφαρμογών από την Huawei στην Ελλάδα

Σειρά νέων προϊόντων και εφαρμογών από την Huawei στην Ελλάδα

Τα νέα προϊόντα αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες  στην ελληνική αγορά σε έξυπνα κινητά, έξυπνα ρολόγια,  λάπτοπ και τάμπλετ

Σειρά νέων προϊόντων, εφαρμογών και σημαντικά προνόμια για όλους τους καταναλωτές ανακοίνωσε σήμερα η Huawei Ελλάδος σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Τα νέα προϊόντα που αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στην ελληνική αγορά σε έξυπνα κινητά, έξυπνα ρολόγια, λάπτοπ και τάμπλετ, καθώς και για τις προσφορές που θα συνοδεύουν την περίοδο προπαραγγελιών ‘Όλα αυτά θα ισχύσουν καθόλη την διάρκεια του "Huawei Month" της νέας μεγάλης καμπάνιας της Huawei που θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για τις νέες και επερχόμενες προσθήκες τοπικών εφαρμογών στο AppGallery, οι οποίες θα συνοδεύονται από προνόμια για τους καταναλωτές.


Η Huawei επίσης σήμερα ανακοίνωσε μια σειρά από νέες εφαρμογές που πρόσφατα εντάχθηκαν στο AppGallery και εφαρμογές που θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον οι οποίες είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή.. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν οι εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Από σήμερα κάθε χρήστης HMS συσκευής μπορεί να έχει στη διάθεσή του την εφαρμογή Euroπιστροφή App, εφαρμογή που συνδέεται με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Euroπιστροφή της Eurobank, το μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά που επιστρέφει στους καταναλωτές πραγματικά ευρώ. Σε μερικές ημέρες εντάσσεται και το Eurobank Mobile App για τραπεζικές συναλλαγές.

Ο τραπεζικός τομέας

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν στελέχη από τις τράπεζες Eurobank και Εθνική, καθώς και εκπρόσωπος της ΕΡΤ/ΕΡΤFlix, σχολιάζοντας με δήλωσή τους την εμπειρία τους με το νέο οικοσύστημα της HUAWEI και τα οφέλη της ένταξης της εφαρμογής τους στο HUAWEI AppGallery σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Αποστόλου, Mobile Services Product Manager, Eurobank, δήλωσε: "Η Eurobank, η πρώτη ελληνική τράπεζα που εντάσσεται στο AppGallery, επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε στις τεχνολογικές εξελίξεις. Η συνεργασία με την Huawei, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις εφαρμογές μας, σε όλο και περισσότερους καταναλωτές και συγκεκριμένα στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό με HMS κινητά".

Στην συνέχεια ο Γιώργος Μαρίνος, Director of Digital Transformation της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ευχαρίστησε την ομάδα της Huawei για όλη την υποστήριξη και τόνισε: «Θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την συνεργασία μας με την Huawei τόσο στο κομμάτι του HMS καλύπτοντας τους συνεχόμενα αυξανόμενους χρήστες HMS συσκευών όσο και σε υπόλοιπους τεχνολογικούς τομείς, όπου η Huawei πρωτοπορεί παγκοσμίως.»

Τέλος, ο κος Παναγιώτης Ρότας, New Media Tech Director της ΕΡΤ δήλωσε: «Ο κόσμος μας ζήτησε να ενταχθούμε στην πλατφόρμα του Huawei AppGallery και πολύ άμεσα το κάναμε πράξη μέσα σε μία εβδομάδα με την υποστήριξη της Huawei. Το HMS είναι μία δυναμική πλατφόρμα και η Huawei εταιρεία συνυφασμένη με την τεχνολογική πρωτοπορία. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας ώστε να επιτύχουμε πολλούς στόχους τους οποίους θεωρούμε κοινούς.»

Επίσης, ο κος Γιώργος Μήτρης, ΙΤ Manager της Alpha Bank έστειλε δήλωση αναφέροντας σχετικά: «Στόχος της Alpha Bank είναι η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, φροντίζοντας οι εφαρμογές μας να είναι διαθέσιμες σε όλους τους κατασκευαστές και τις συσκευές που κυκλοφορούν, όπως και σε όλα τα λειτουργικά συστήματα... η συνεργασία μας με την Huawei, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.... Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Huawei τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την πολύτιμη βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια.»

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Director της Huawei, ευχαρίστησε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες για την εξαίρετη διαχείριση, την θετική διάθεση και την αποτελεσματική συνεργασία. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση της Huawei για την θετική ανταπόκριση των ελληνικών τραπεζών λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν σε επιλέγουν και σε εμπιστεύονται για συνεργάτη οι μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας αυτομάτως αυτό διαλύει και οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ασφάλεια του καταστήματος εφαρμογών της Huawei.

Όπως τονίσθηκε, στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, Euroπιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino's και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

HUAWEI AppGallery - η πλατφόρμα εφαρμογών του μέλλοντος

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search. το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery, και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ