Στρατηγική συνεργασία Ντυνάν - Σκλαβενίτη

Στρατηγική συνεργασία Ντυνάν - Σκλαβενίτη

Η  «Σκλαβενίτης» αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.

Σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και των οικογενειών τους, εξασφαλίζονται με την συμφωνία της επιχείρησης με το "Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center", το οποίο απέκτησε πρόσφατα και τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval ® ) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

«Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουν και οι δύο πλευρές στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει προνομιακούς όρους νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού κέντρου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Επιπλέον στις περιπτώσεις νοσηλείας, η συμφωνία προβλέπει «δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής, ενώ όπου απαιτείται εξασφαλίζεται και δωρεάν προσωπικός συνοδός εξυπηρέτησης ασθενών (personalized services)».

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ