Όμιλος Σαράντη: Προληπτικά μέτρα και τηλε-εργασία

Όμιλος Σαράντη: Προληπτικά μέτρα και τηλε-εργασία

Προληπτικά μέτρα και "Smart-Working" εφαρμόζει ο Όμιλος Σαράντη λόγω της εμφάνισης του κορονοϊού (COVID-19) σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα και προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Όμιλος έχει αναστείλει από τις 13/3/2020 μέχρι τις 27/3/2020 τις εργασίες από τα κεντρικά γραφεία του για προληπτικούς λόγους και έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του μέσω τηλεργασίας και αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής που διαθέτει.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «όσο η κρίση αυτή κλιμακώνεται, ο Όμιλος Σαράντη με συνέπεια και ευθύνη φρόντισε να ανταποκριθεί άμεσα με μια ισχυρή πολιτική προστασίας. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος θέσπισε την ακύρωση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών εκδηλώσεων, την αναστολή τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών ταξιδιών, την εξ' αποστάσεως εργασία, την καθολική απολύμανση των κεντρικών εγκαταστάσεών του, όπως και την καθοδήγηση στον τομέα της προσωπικής υγιεινής, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ΠΟΥ. Σκοπός των προληπτικών μέτρων του Ομίλου είναι όχι μόνο η προστασία των εργαζομένων και της κοινωνίας, αλλά και η απρόσκοπτη λειτουργία του, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, παρά τις αντίξοες συνθήκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ