Ελλάκτωρ: Οι βασικοί μέτοχοι στηρίζουν την εταιρεία

Ανακοίνωση της εταιρείας για τη σημερινή πτώση της μετοχής

Ελλάκτωρ: Οι βασικοί μέτοχοι στηρίζουν την εταιρεία

Ούτε μία μετοχή δεν έχουν μεταβιβάσει οι βασικοί μέτοχοι της Ελλάκτωρ, αναφέρουν πηγές της εταιρείας σχολιάζοντας τις σημερινές πιέσεις που αποτυπώνονται στο χρηματιστηριακό ταμπλό.

Πηγές της Ελλάκτωρ αναφέρουν πως όλες οι πωλήσεις που καταγράφονται σήμερα προέρχονται από μικρομετόχους και εντάσσονται στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που προκαλεί στις χρηματαγορές η επιδημία του κορονοϊού.

Αντίθετα, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας δεν έχουν προχωρήσει σε πώληση.

Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ως στερούμενες σοβαρότητας τις φήμες περί διοιητικών αλλαγών στην Ελλάκτωρ.

Ανακοίνωση της εταιρείας

Με αφορμή τη σημερινή αιφνίδια, αδικαιολόγητη και ακραία πτώση της τιμής της μετοχής, η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα: Ουδεμία εξέλιξη ή γεγονός σε γνώση της Εταιρείας υφίσταται που να δικαιολογεί τη σημερινή ακραία πτώση της τιμής της μετοχής της.

Επιπλέον η Εταιρεία δηλώνει ότι:

1. Κατόπιν επικοινωνίας της με το βασικό μέτοχο της Εταιρείας ο τελευταίος δήλωσε κατηγορηματικά την πλήρη στήριξή του προς τη Διοίκηση του Ομίλου και των βασικών θυγατρικών του και διέψευσε επίσης κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί χρηματοδοτικής αδυναμίας του σχήματός του.

2. Θεωρεί ότι η κυκλοφορία των ανωτέρω ανυπόστατων φημών είναι μεθοδευμένη και έχει ως στόχο την υπονόμευση της τιμής της μετοχής.

3. Θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια που τυχόν κριθεί αναγκαία προς προάσπιση των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ