Συμφωνία συνεργασίας EPSILON NET και SYSCO

Συμφωνία συνεργασίας EPSILON NET και SYSCO

Η EPSILON NET είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού του ιδιωτικού τομέα

Τη σύναψη τεχνολογικής συνεργασίας με την εταιρεία SYSCO AE ανακοίνωσε η EPSILON NET. Η συνεργασία σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία PYLON της EPSILON NET με την εμπειρία της SYSCO στη διάθεση και την υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού στις ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υλοποίηση της συνεργασίας αυτής θα ενισχύσει την μόνιμη προσήλωση των εταιρειών του Ομίλου EPSILON NET στην ανάπτυξη και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τις ξενοδοχειακές μονάδες και την εστίαση στην Ελλάδα. Η συνεργασία εκτιμάται ότι θα ενισχύει περαιτέρω την θέση του Ομίλου, μετά και τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της HIT HOSPITALITY INTEGRATED TECHNOLOGIES AE, στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα στις προσπάθειες του Ομίλου για την εξέλιξη και παροχή της πιο ολοκληρωμένης λύσης στον τομέα του hospitality, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η EPSILON NET είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού του ιδιωτικού τομέα, με 370 άτομα προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με πελάτες περισσότερες από 28.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ