Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων JYSK: Σε εξέλιξη το πενταετές πλάνο επέκτασης της

Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων JYSK: Σε εξέλιξη το πενταετές πλάνο επέκτασης της

Το δίκτυο της JYSK αριθμεί 32 καταστήματα στην Ελλάδα και αναπτύσσεται συνεχώς με στόχο τα 40 καταστήματα έως το τέλος του 2020

Το δίκτυο των καταστημάτων της διευρύνει περαιτέρω στην ελληνική αγορά η δανέζικη αλυσίδα ειδών σπιτιού και ύπνου JYSK.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται ένα νέο κατάστημα JYSK, στην Καβάλα. Το δίκτυο της JYSK αριθμεί 32 καταστήματα στην Ελλάδα και αναπτύσσεται συνεχώς με στόχο τα 40 καταστήματα έως το τέλος του 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Το άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων στη διάρκεια του οικονομικού έτους που τελείωσε στις 31 Αυγούστου αποδεικνύει ότι το πενταετές πλάνο επέκτασης της JYSK Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα τέσσερα πρώτα χρόνια λειτουργίας της JYSK στην Ελλάδα οι πωλήσεις μας αναπτύσσονται σταθερά ανοδικά, κάτι που δείχνει ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο και οι εξαιρετικές προσφορές μας έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Το δίκτυό μας αριθμεί ήδη 31 καταστήματα στην Ελλάδα και εκτός του καταστήματος της Καβάλας πολλά νέα καταστήματα θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες. Η συνεχής επέκταση του δικτύου μας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική μας που είναι να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ένα κατάστημα JYSK»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ