Είσοδος του Σκλαβενίτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Είσοδος του Σκλαβενίτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Ένα μεγάλο βήμα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έκανε η αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη, που προχώρησε στην εξαγορά του caremarket.gr.

Όπως έγινε γνωστό, το caremarket.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και σταδιακά οι πελάτες της υπηρεσίας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων. Η πλήρης ενσωμάτωση της πλατφόρμας στον Σκλαβενίτη θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ στην Σκλαβενίτης θα περάσει το σύνολο των 50 εργαζόμενων που απασχολούσε η caremarket.gr.

Από την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ο κ. Λάμπρος Παπακοσμάς δήλωσε σχετικά: «Θέτοντας σταθερά σε προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, στόχος της Επιχείρησης είναι να ενισχύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, πάντα με βάση το μοντέλο εμπορικής λειτουργίας και φιλοσοφίας που ισχύουν από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο βήμα της επιχείρησης προς τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να βρίσκουν και σε online περιβάλλον μία ευρεία ποικιλία προϊόντων σε τιμές "τόσο φθηνά όσο πουθενά" και την άριστη ποιότητα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Μέχρι σήμερα η Σκλαβενίτης ουσιαστικά απείχε από τις διαδικτυακές αγορές, επιλέγοντας την ανάπτυξη των παραδοσιακών της δραστηριοτήτων. Η εταιρεία ωστόσο φαίνεται να αποφάσισε να κάνει το online βήμα, ακολουθώντας σημαντικούς ανταγωνιστές της και κυρίως την ΑΒ Βασιλόπουλος που λειτουργεί μηχανισμό online πωλήσεων εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ