Γυρίζει σελίδα η ΘΕΣγάλα

Παρουσία και στο online delivery

Γυρίζει σελίδα η ΘΕΣγάλα

Ο συνεταιρισμός που έγινε γνωστός από τα «ΑΤΜ γάλακτος» πραγματοποιεί άνοιγμα στο παραδοσιακό λιανεμπόριο και διεκδικεί μια θέση στα ράφια μεγάλων σουπερμάρκετ.

Μετά τη διάσωση της ΘΕΣγάλα με την υπαγωγή της στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα και την εκπόνηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης που ανέλαβε η Deloitte -που εκτός απροόπτου θα εγκριθεί τον Φεβρουάριο-, ο συνεταιρισμός φαίνεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την ελληνική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το πρώτο βήμα είναι η απόκτηση παρουσίας στη λεγόμενη μκρή λιανική, δηλαδή σε παντοπωλεία και μικρές αλυσίδες σουπερμάρκετ, χωρίς παράλληλα να εγκαταλείπεται το δίκτυο των «ΑΤΜ γάλακτος» τα οποία έχουν εμπλουτιστεί και με πάγκο πώλησης άλλων προϊόντων του συνεταιρισμού.

Παράλληλα, ο ΘΕΣγάλα δηλώνει παρών και στις διαδικτυακές παραγγελίες συνεργαζόμενος με την πλατφόρμα e-food. Σήμερα, προσφέρει τη δυνατότητα online παραγγελίας προϊόντων από τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα (σε Ηλιούπολη, Γολυφάδα, Ίλιον και Πετρούπολη), δύο στη Θεσσαλονίκη (Κάτω Τούμπα και Αμπελόκηποι) και ένα στη Λάρισα στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, στα άμεσα σχέδια του συνεταιρισμού είναι η είσοδος στα μεγάλα σουπερμάρκετ. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το FNB Daily ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα πρόκειται να ανακοινώσει συνεργασίες με τις δύο μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ, τον Σκλαβενίτη και τον ΑΒ Βασιλόπουλο, καθώς και με μικρότερες εταιρείες του χώρου. Έχει προηγηθεί η συνεργασία με τα σουπερμάρκετ Κρητικός που όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας δίνει νέα δυναμική στον συνεταιρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ